Agrotools Meetinstrumenten Greveling 63 Annerveenschekanaal

Elmetron meetinstrumenten

  • introductie Elmetron
  • certificering
Elmetron
Elmetron multi-parameter touchscreen pH/EC/DO/Temp/Orp

ELMETRON meetapparatuur, in Nederland verkrijgbaar bij Agrotools.nl.
Elmetron staat voor betrouwbare analytische meetapparatuur welke passen tussen merken als o.a. WTW, Hach, IQ, Knick, Eutech.
Met diverse gewonnen prijzen van oa. Eurolab International Fair, Ekotech.
Elmetron is een geheel zelfstandig bedrijf, met veel eigen technologische vindingen hetgeen de kostprijs ten goede komt.
In Duitsland, Polen, midden-europa, de baltische staten, scandinavie en Rusland is het een bekend merk, de export wereldwijd neemt snel toe.
De robuustheid van de meters, de complete documentatie, de standaard complete leveringsomvang en de prijs geven de meters van Elmetron een voorsprong op de concurrentie.
2 jaar garantie op de meters.
Maatwerk is mogelijk tegen zeer geringe meerprijs, dit betreft bijvoorbeeld de snoerlengte van sensoren, gewenste connector, sensorlengte van bijv. een pt-1000 sensor etc.
Periodieke kalibratie is mogelijk bij Agrotools.

certificatie

Calibratiecertificaat

Voor alle meters van Elmetron is een certificaat van de fabriekscalibratie leverbaar. Deze fabriekscalibratie is gebaseerd op gecertificeerde meetinstrumenten, met andere woorden de meetresultaten zijn herleidbaar. Voor DIN EN ISO 9000ff kwaliteitssystemen onmisbaar.
Ook kunt u uw meetinstrument achteraf periodiek laten calibreren door Agrotools, wij verzorgen dan de fabriekscalibratie voor u.

Wij gebruiken cookies op onze website om deze beter te faciliteren voor u. Meer weten ...